Om konkurrencen

Vi taber os sammen!

Det kan være rigtig svært at tabe sig. Men alt er lettere, når man gør det sammen! Saml et hold og tag kampen op mod kiloene. Det hold, der taber sig mest, løber afsted med sejren og de lækre præmier.

 

Stå sammen om at tabe jer – og vind

Hvor tit er du ikke startet på en kur om mandagen, og allerede faldet i kagedåsen samme aften? De fleste ved, hvad der skal til, men har problemer med at ignorere den søde tand om aftenen. Men vi kan få dig i gang med de gode vaner! Det er nemlig meget sjovere og lettere at tabe sig, når man gør det i fællesskab med andre. Derfor har vi lavet konkurrencen ”På Vægten”. Det eneste du skal gøre er at samle et hold og gøre klar til 8 motiverende uger, hvor holdånd er nøglen til sejr. Det hold, der samlet set har tabt flest kilo i forhold til sin startvægt vinder konkurrencen og den store præmie.

  

Sådan deltager du! 

1. Saml et hold på 3, 4 eller maks. 5 deltagere. Det kan være venner, arbejdskolleger, familie eller klubkammerater.

2.Vælg en holdkaptajn.

3.Tilmeld jer på hjemmesiden ved at indbetale kr. 600 for hele holdet. (kr. 120 pr. person hvis I er 5 på holdet).

4. Deltag i startvejningen og eventet d. 6 januar 2018. (Vejningen foregår afskærmet)

5. Hop på vægten én gang om ugen og registere din vægt på hjemmesiden.

6. Bliv ugens vinderhold og vind en af de mange præmier.

7. Kom til spændende gratis foredrag med bla. Charlotte Bøving (Lægens bord DR2), Christian Bitz (TV2), Brian Holm (Tidligere professionel cykelrytter og sportsdirektør) + flere.

8. Få inspiration til motion og deltag gratis i flere hundrede aktiviteter hos de mange foreninger i kommunen som stiller instruktører og lokaler til rådighed hver dag.

9. Få viden og vejledning i god kost og ”Hands-on” arrangementer med faglærer fra EUC Nords kokkelinie. Lav lækre og sunde retter med EUC Nords faglærer. Symbolsk egenbetaling for råvarer.

10. Deltag i slutvejningen d. 3 marts 2018, hvor vinderholdet kåres.

 

En konkurrence for alle – både store og små

Du tænker nok, at store mennesker har den største chance for at vinde. Men der tager du fejl! Vi udregner nemlig dit og holdets vægttab i indeks. Det handler derfor ikke om at tabe flest kilo, men om at tabe flest kilo i forhold til din egen startvægt. Du og dine holdkammerater tildeles fra start indeks 100 og vinderen er det hold, der går længst ned i samlet indeks. Det betyder også, at din nøjagtige vægt ikke er synlig for andre end dig selv.

Indeks = Nuværende vægt/startvægt x 100

 

Klik hér for at tilmelde dit hold