« Tilbage til oversigten

Lars Brygmann - ”Arctic challenge"

Lars Brygmann - ”Arctic challenge - på telttur i minus 32 grader” Kanal 5 og Discovery Channel.

At gå 400 km. på ski i det øde og bidende kolde Nordøstgrønland er noget Lars aldrig troede, han ville komme til. Men det gjorde han - og det endda sammen med ni skadede krigsveteraner. Hele gruppen havde én ting til fælles: Viljen til at overvinde sig selv og gennemføre en ekstrem udfordring. Veteranerne havde besluttet at gennemføre ekspeditionen, som selv de færreste uden skader ville kunne klare, for at flytte egne grænser såvel fysisk som psykisk på trods af benamputeringer, PTSD og andre krigsskader.

Lars Brygmann og to fotografer var med for at dokumentere hele turen fra start til slut. Gruppen var isoleret og uden kontakt til omverden i de 32 dage ekspeditionen varede, og undervejs blev Lars pressethelt ud til kanten og oplevede en indædt kamp mod både naturen og egne grænser. Det gik op for ham, hvad en ekstrem udholdenhedsprøve som denne kræver, og mange ting blev sat i perspektiv.

Oplev Lars fortælle om den både grænseoverskridende og fantastiske oplevelse for livet.

“ET MØDE MED LARS BRYGMANN”

Det stod ikke skrevet i stjernerne, at Lars Brygmann skulle være skuespiller. Tilfældigheder gjorde, at den uddannede tømrer kastede sig over skuespillet, og han har gennem årene markeret sig som en ypperlig karakterskuespiller på teatret, film og i TV-serier – ikke mindst i de lidt indadvendte roller som den gådefulde sporhund La Cour i »Rejseholdet« og efterforskningslederen John Wagner i »Dicte«
Med humor og nærvær tager Lars Brygmann afsæt i sit eget liv, når han indlevende deler sine livserfaringer med sit publikum omkring arbejdsglæde, livet og alt midt i mellem.

OM LARS BRYGMANN

Lars Brygmann (født i 1957 i København) er en yderst talentfuld og prisbelønnet skuespiller med mere end 30 års erfaring med skuespil og karakteropbygning. Lars blev uddannet skuespiller fra den private skuespillerskole Tsarens Hof i 1987 og har siden haft flere store roller i utallige teaterstykker, tv-serier og film. Mange vil huske ham for sin medvirken som Thomas La Cour i tv-serien Rejseholdet, som blev sendt på DR fra 2000-2004. Lars har medvirket i alt fra komedier til dramaer og thrillere på både film, tv og teater. I 2007 spillede han hovedrollen i det psykologiske drama Hvid Nat, hvor han vandt en Robert for sin præstation. Andre vil huske Lars som Flemming, den inkompetente kommunikationschef i komedieserien Lykke, som blev sendt på DR fra 2011-2012.
I TV2’s tv-serie Dicte spiller Lars den til tider sure, men godhjertede drabsefterforsker, Wagner. På teatret spillede Lars senest overfor Paprika Steen som Victor Andreasen, Tove Ditlevsens fjerde ægtemand, i det anmelderroste stykke Toves Værelse på Folketeatret.

 

Lars Brygmann - ”Arctic challenge"
Mandag 15. Jan 2018 Kl. 19.00 - 21.00
Idrætscenter Vendsyssel Stadionvej 17 9760 Vrå

Der er lukket for tilmelding